ÉTEL ITAL PARFÜM

A világ első kifejezetten ételekhez és italokhoz gyártott parfümje. A tradicionális és a modern eljárások ötvözetével speciálisan készül. Természetes és kifogástalan alapanyagok és összetevők biztosítják a rendkívül kellemes ízt, míg a technológiai eljárás az intenzív és hosszantartó illatot. Könnyen adagolható a pumpás fejnek köszönhetően. Rendkívül gazdaságos, hiszen 100ml kiszerelés több mint 800 fújást tartalmaz, amíg a 10ml-es kiszerelés 80-100 adagot biztosít. Biztonságos csomagolás, ami ütés és mérsékelten törésálló, modern csúszásmentes fóliabevonattal.

Bátran használhatjuk, ha:

  • ha kellemes és intenzív illatot szeretnél
  • ha a választott fajtájú intenzív és harmónikus ízre vágysz
  • ha italod összetevői meggátolják, hogy finom illatú legyen kreációd. (a tejszín és a sok jég használata fedőréteget képez, mely meggátolja az illatok kibontakozását)

  • ha ételed összetevői nem biztosítják az általad várt intenzív illatokat (az olaj és a tejtermékek használata szintén lefedi, lefojtja az illatokat)

  • ha struktúrában már nem tudod alkalmazni, de ízben vagy illatban gazdagítani szeretnéd italod vagy ételed

  • ha a legegyszerűbben szeretnél valami különlegeset készíteni (epres limonádéba ajánljuk az ibolya parfümöt, körtéhez és barackhoz a rozmaringot, vagy akár ha kalóriamentesen csoki ízre vágysz... stb.) 

  • ha munka környezeted nem teszi lehetővé, hogy felhívd magadra a figyelmet (exclusive üzletben nem kívánatos a zaj, ha hangos bárban dolgozol, nehéz túlkiabálni a publikumot, ha munkamegbeszélés folyik a vendégeid között), hidd el, egy gyorsan érkező, kellemes és  intenzív illat minden esetben felkelti a vendégeid kíváncsiságát.

  • ha nem akarsz az idénynek, a beszállítóknak kitéve folyamatosan változó minőségű és intenzitású fűszerekkel és alapanyagokkal dolgozni 


Ibolya Parfüm


Jázmin Parfüm


Rózsa Parfüm


Levendula Parfüm


Fahéj Parfüm


Gyömbér Gyökér Parfüm


Ánizs Parfüm


Madagaszkári Vanília Parfüm


Bourbon Vanília Parfüm


Bazsalikom Parfüm


Menta Parfüm


Rozmaring Parfüm


Citromfű Parfüm


Spanyol narancs Parfüm

Citrom Parfüm


Eper Parfüm


Málna Parfüm


Coriander Parfüm

Alma Parfüm


Sherry hordó Parfüm


Barrique Tölgy Parfüm


Portói Hordó Parfüm


Limousine Tölgy Parfüm


Gabona Maláta Parfüm


Füstölt Maláta Parfüm


87%-os Mozart Csokoládé Parfüm


Santo Domingo Kávé Parfüm


Bacon & Whiskey Parfüm