AKTUÁLIS AJÁNLATAINK


Az új kávészirupok sikerére való tekintettel és a rengeteg megkeresés ereményeképpen elkészítettük cukormentes kávészirupjainkat is, amelyek elérhetőek a webshopban 5 új ízben:

Ambassador Gourmet család két új taggal bővült, ami nem más, mint a Halloween sütőtök püré és az Ylan-ylang sötőtök püré. Előbbi klasszikus őszi fűszerekkel megbolondított ital alap, míg utóbbi egy izgalmas virággal egészült ki, hogy a különlegességek kedvelői is megtalálják számításaikat.

Legújabb termékünk a Whisky Illusion. Elkészítéséhez korábbi tapasztalatainkat vettük elő. Így az amerikai Jim Beam készítését ismerve, valamit a tulajdonos-lepárlómester Fred Noe-val való beszélgetésekből tanulva igyekeztünk legjobb tudásunkat rejteni az üvegeinkbe. A kezdetekkor Elekes Ferenc sörfőző mester tanácsaira hagyatkozva választottuk ki...

A juice termékcsaládunk nagyon magas gyümölcstartalmú sűrítmény, mely nem tartalmaz sem hozzáadott cukrot és mesterséges összetevőket. Praktikus, mert mindig kéznél van és ¼ egység gyümölcssűrítmény és ¾ egység víz hozzáadásával 100% gyümölcslevet kapunk. 1:6 higítással 50%, 1:9 higítással 25%.

Webáruház

2022.04.16

Használja otthon, üzletében, szállodájában, éttermében vagy kávézójában kedvenc gyümölcspüréjét vagy szirupját! Könnyű használhatóság mindenki örömére!

A tavalyi év sikertermékét megreformáltuk, hogy még ízletesebb limonádét készíthessenek belőle vásárlóink és partnereink. Hogy megkönnyítsük a munkát egy kész limonádéalap lett ebből a nagyon magas gyümölcstartalmú csodából.

Ízeinkért 2x Világ és Magyar bajnok Bartender felel, így biztos lehet partnerünk, hogy akár a kis kiszerelésű termékeinken túl az Exklúzív kategóriába esők sem válnak porfogóvá és talán egy év távlatában is emlékezetessé teszik az Ön gesztusát.