AKTUÁLIS AJÁNLATAINK


Legújabb termékünk a Whisky Illusion. Elkészítéséhez korábbi tapasztalatainkat vettük elő. Így az amerikai Jim Beam készítését ismerve, valamit a tulajdonos-lepárlómester Fred Noe-val való beszélgetésekből tanulva igyekeztünk legjobb tudásunkat rejteni az üvegeinkbe. A kezdetekkor Elekes Ferenc sörfőző mester tanácsaira hagyatkozva választottuk ki...

A juice termékcsaládunk nagyon magas gyümölcstartalmú sűrítmény, mely nem tartalmaz sem hozzáadott cukrot és mesterséges összetevőket. Praktikus, mert mindig kéznél van és ¼ egység gyümölcssűrítmény és ¾ egység víz hozzáadásával 100% gyümölcslevet kapunk. 1:6 higítással 50%, 1:9 higítással 25%.

Webáruház

2022.04.16

Használja otthon, üzletében, szállodájában, éttermében vagy kávézójában kedvenc gyümölcspüréjét vagy szirupját! Könnyű használhatóság mindenki örömére!

A tavalyi év sikertermékét megreformáltuk, hogy még ízletesebb limonádét készíthessenek belőle vásárlóink és partnereink. Hogy megkönnyítsük a munkát egy kész limonádéalap lett ebből a nagyon magas gyümölcstartalmú csodából.

Ízeinkért 2x Világ és Magyar bajnok Bartender felel, így biztos lehet partnerünk, hogy akár a kis kiszerelésű termékeinken túl az Exklúzív kategóriába esők sem válnak porfogóvá és talán egy év távlatában is emlékezetessé teszik az Ön gesztusát.

A COVID-ra nekünk "természetesen" van válaszunk. Saját fejlesztésű és gyártású termékeinkkel egyre többen egészítik ki a védekezést. A gyömberpürénk hihetetlen magas rosttartalommal bír, tetszőlegesen keverhető és önmagában is fogyasztható, kiválló immunerősítő. A dr.Cseppet már talán nem is kell bemutatni. Szintén természetes, gyógyszerkönyvi...

Egyre több céggel és területtel dolgozunk együtt. Pár éve az általunk nagyra tartott és kedvelt ELF Sörmanufaktúrával kísérletezünk. Kezdetben az ízesített sörök voltak terítéken, amelyek esetében nagyon jól vizsgáztak püréink.