Forró Sörkoktélok a Hideg Napokra

2020.11.10

Egyre több céggel és területtel dolgozunk együtt. Pár éve az általunk nagyra tartott és kedvelt ELF Sörmanufaktúrával kísérletezünk. Kezdetben az ízesített sörök voltak terítéken, amelyek esetében nagyon jól vizsgáztak püréink. 

Most megfejeltük az eddigieket és a hideg időre időzítve elsőként bemutatjuk 

a Forró Sörkoktélokat 

Az utcán, vásárokban, Adventi összejöveteleken, vendéglátó egységekben és akár kitelepülve is aktuális mostanában. A hidegben felmelegít, és gourmet ízekben kalandoztat. 


Roppant egyszerűen készíthető, hiszen a jó minőségű sört 60-65 fokra melegítjük, a pohárba minden dl sörre 1cl pürét csorgatunk. Óvatosan megkavarjuk és máris fogyaszthatjuk. Nem igényel szakértelmet, de mégis különlegességként értékesíthetjük. 


Próbálja ki a könnyed világos IPA-t Csilis Mangóval, Bazsalikomos Málnával, vagy a Mentás Gyömbérrel. A barna karaktereket kedvelőknek pedig a Mozart csokoládés Meggyet,  Szilvásgombóc (vaníliás-fahéjas szilvát) és a Mozart csokoládés Szilvát javasoljuk. Az Advent pillanatait hozzák poharunkban.