Miss Alpok Adria Szépségveseny

2017.05.30

A CHRISTIAN G.márka Exclusive lekvárválogatással és a világon egyedülálló étel ital parfümjéből készített csomagokat ajánl fel a Miss Alpok Adria Szépségverseny & Megye Szépe versenyének 1-3 helyezettjének.

A teljes magyar tulajdonban levő Kikimix Co. Kft. már 2010-óta működik hazánkban szerteágazó profillal. Jelen van a vendéglátásban, nagy és ismert prémium világcégek gyáraiban. Valamint a magyar ital szegmensben termékfejlesztőként, tanácsadóként előadásokkal, szakmai kurzusokkal.

A CHRISTIAN G. márka 2016-ban úttörőként jelent meg saját fejlesztésű és gyártású termékeivel a magyar piacon, azóta már több országgal folynak tárgyalások.

A tulajdonos minden terméknél nagy hangsúlyt fektet a természetességre, alapanyagait laborvizsgálatokkal ellenőrzi. Különleges eljárással cukor, glutén, laktóz, tartósítószer illetve mesterséges összetevők nélkülözésével gyárt. Termékei mégis intenzív, gourmet ízvilággal rendelkeznek amit egy többszörös magyar és világbajnok Bartender alkot. Lágy krémes állagúak de még ezt is tetézi a tápanyag mutatója. Kalória tartalma nem egy esetben tizede a hagyományos vagy nagyüzemben készültekkel szemben, így már nemcsak testépítők, de fogyókúrázók is örömmel fordulnak az üvegekhez. Megtalálható egyre bövülő partnerhálózatban kiemelten a Kiss Jenő Store-ban, illetve Top éttermekben.

Az étel ital parfüm a tradicionális francia parfüm eljárásból és egyedi változtatásal rendelkező technológiai folyamatban készülő olyan nagy illat és íz intenzítású kivonat, mely természetességének köszönhetően ételek vagy italok elvarázsolására is alkalmassak. A virágokon és a fűszereken kívül a legnépszerűbb a Mozart csokoládé és a Hordó válogatás.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1169104559862256&id=629116673861050 

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10155355786004518&id=839969517